Åter på bloggen

Nu har nästan hela sommaren gått och äntligen är bosse tillbaka hos oss. Så som jag har längtat. Med många om och men så är han nu inriden och en riktig stjärna. 

Det slutade med att det blev Martin Langels ( www.4corners.se ) red in honom, och vilket resultat!! Detta gjorde han på drygt 3 veckor och har fått hem en toppen häst. även om han var det innan också så har han blivit mer ridbar så att säga :)
Först åkte han ner till skåne där han inte blev speciellt långvarig pga hält. Som visade sig vara en felskoning. Sen  kom han tillbaka till södermanland och hamnade i malmköping hos Martin. Då visar det sig att martin har råkat brytra handen och inridningen skuts upp mer. Men nu är han klar och jag är riktigt nöjd med resultatet :)
Har hunnit rida honom 4ggr sen han kom hem och vi har tom ridit ut han och jag. Allt har gått kanon och det känns som om det går i raket fart framåt. Igår så fattade han galopp istortsätt direkt på skänkeln, och han har tom börjat trampa under sig riktigt fint och börjat söka sig i rätt form. I både skritt och trav. Bosse är bäst.
Känner ett riktigt sug av att ta fram nån bom och börja bygga på inhoppningen. Men väntar i alla fall tills nästa vecka så vi får landa lite och utvecklas lite till.

RSS 2.0